Про теорію глобалізації

Глобалізація – це всесвітній процес, який охоплює усі сторони життя суспільства та зв'язує національні держави в єдину суспільну систему.

    Людству від початку свого існування довелось стикнутись з низкою проблем. У певні періоди йому, як ніколи, загрожували війни, епідемії, стихійні лиха, техногенні катастрофи та інші глобальні негаразди. Звичайно, без масштабних негативних наслідків не обійшлось – так само, як і без чисельних помилок і невірних рішень. Як на мене – усе пережите складає певний досвід і помилок, що були в минулому, не слід допускати знову.

    Я прихильниця теорії, що людству під силу знайти прийнятні шляхи вирішення глобальних проблем. При цьому важливо, щоб пошук таких рішень був спільною ідеєю та ціллю. Тільки об’єднавши зусилля, держави та їх лідери змогли б протистояти нагальним проблемам. Гадаю, це потрібно усвідомити ще до того, як якісь непередбачені ситуації виникнуть, щоб звести на мінімум наслідки від нескоординованих дій. Така модель боротьби була б правильною і дієвою та відповідала б усім первинно закладеним ідеям цієї теорії.

      




Переглядів: 543
30.05.2021 -

Категорія: різне

Коментарії до Про теорію глобалізації:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера