ЯК УКРАЇНСЬКИЙ ЕМІГРАНТ ДОБИВСЯ УСПІХУ науково-художнє оповідання

   У далекому 1991 році сім'я Максиміліана Левчина емігрувала з Києва до Сполучених Штатів Америки. Хлоп­цеві тоді було 16 років. На той час він непогано володів англійською мовою.

    Макс (таке спрощене ім'я він узяв собі) закінчив Іллінойський універ­ситет, став програмістом. У ті часи популярним ставав інтернет. Макс разом з однокурсника­ми створив кілька компаній з розробки перших додатків. Проте вони були недосконалими.

Згодом Макс разом з бізнесменом Пітером Тілем засну­вали компанію PayPal. Чимало розробників займалися схожими проєктами. Проте платіжна система PayPal набула найбільшої популярності. Адже саме ця розробка мала найкращий захист від хакерських атак.

     Під час роботи в PayPal Макс настільки захоплював­ся, що часто залишався ночувати в офісі. Під робочим столом у нього був спальний мішок. А меблями слугували картонні коробки з-під техніки. «Це було моє перше житло», — згадував програміст.

    Система електронних платежів PayPal дає змогу клієнтам оплачувати рахунки та покупки, надсилати та приймати грошові перекази.

    Макс Левчин склав свої правила шляху до успіху. Ось деякі з них.

1. Краще працювати в команді, ніж самому.

2. Команда, у якій люди поважають думку одне одного, швидше доб'ється результату, ніж команда, у якій люди ненавидять одне одного.

3. Якщо хтось хоче залишити команду, потрібно відпу­стити працівника.

4. Особистий приклад лідера дуже важливий для чле­нів команди.

 




Переглядів: 193
15.05.2023 -

Категорія: різне

Коментарії до ЯК УКРАЇНСЬКИЙ ЕМІГРАНТ ДОБИВСЯ УСПІХУ науково-художнє оповідання:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера