Видумані неймовірні історії (небилиці)

Історія про фіолетового кота і баобаб.

   Жили біля озера фіолетовий кіт і маленький баобаб.

   Одного разу пішов кіт ловити рибу на озеро і побачив баобаб, який ріс на березі. Здивувався кіт, що в їхніх краях росте таке дивне дерево. Сів він у тіні під деревом і став ловити рибу. А баобаб дивиться на фіолетового кота і дивується, бо ніколи таких не бачив.

     Так кіт і баобаб стали незвичайними друзями.

 

Придумали та описали тварину незвичайного кольору.

    Вам коли траплялися зайчики зеленого кольору? А я ось бачив такого.

    Гуляв я одного разу в зеленому полі з горохом. Аж раптом з під моїх ніг вискочив заєць зеленого кольору. Він був майже непомітний серед зеленого гороху. Адже його тіло, вуха, хвіст були повністю зеленими, тільки очі – жовті. Навіть куций хвіст зелений. Оце так! Я дуже здивувався.

     Потім мені уже ніколи не зустрічалась подібна тварина. Шкода, що її не побачили мої друзі.

 

Фантастична історія зі словами (вечеряти, вечір, вечірній, зимовий, зимонька, зимувати, океан, океанічний, посередині, театр, театральний, температура, тепер, увечері, узимку)

     Океанічний світ повен таємниць та фантастичних тварин. 

     Одного разу вечір над океаном був світлим, як день. З берега я побачив посередині  водної широчіні двох незвичайних тварин. Спочатку вони довго плавали у вечірній час. А потім почався неймовірний театр! Сьогодні увечері дивні тварини театрально піднялися у повітря та й полетіли. Я ще раніше помітив, що ці тварини з'явилися у нас узимку. Наша зимонька м’яка. У нас добре було зимувати. А тепер, коли температура води піднялася, вони кудись полетіли. Напевно, шукати зимовий вечір.   

     Потім я пішов вечеряти. А за вечерею довго думав про побачене.

     І тепер не можу збагнути хто це був. Риби чи птахи?

 

     

 




Переглядів: 1868
31.08.2021 -

Категорія: твори

Коментарії до Видумані неймовірні історії (небилиці):

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера