Придумай історію про моховика, який потрапив у сучасне місто

  Жив у дубовій пущі дух лісу Моховик. Іноді він одягав солом’яний бриль. Тоді ніхто з людей не здогадувався, хто перед ними. 

  Одного разу з Моховиком трапилася  дивна пригода. Батьки невідомої дівчинки збирали гриби і ягоди в лісі, а вона була сама у квартирі. Щоб не скучати, дівчинка вирішила приготувати обід. Лісовий дух вирішив допомогти дівчинці. За допомогою чарівної ковіньки він перенісся до квартири у сучасному місті. Там він уперше побачив багато дивних речей. Плоска картина на стіні розмовляла і показувала різні зображення. На тумбочці дзвонила маленька коробка. Через вікно виднівся кам’яний п’єдестал. У той час дівчина намагалася щось приготувати. Моховик зробився невидимим і непомітно почав допомагати. Увімкнув духовку, дістав рибу з холодильника… Спочатку дівчинка дуже здивувалася побаченому. А потім радо допомагала, докладаючи всі старання і вміння. Так разом приготували морквяний пиріг, чай із м’яти, рибну юшку. А насамкінець приготували улюблений кропив’яний суп Моховика. На обід сьогодні особливі страви!

   Ось так лісовий дух побував у сучасному місті і допоміг дівчинці приготувати смачний обід для втомлених батьків.

       




Переглядів: 1241
2.09.2021 -

Категорія: твори

Коментарії до Придумай історію про моховика, який потрапив у сучасне місто:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера