Відгук про улюблену книжку

 

Письменники пишуть твори для того, щоб їх читали. І, звичайно, вони хочуть дізнатися від читачів і читачок враження від своїх творів. У відгуку читач або читачка дає оцінку прочитаному, висловлює своє ставлення до твору. Відгук можна скласти усно або написати. Він може бути у формі міркування або у формі есе. У відгуку також може бути порада прочитати або не читати цей твір.

 

Орієнтовний план відгуку

 

1. Як називається твір? Хто його автор?

 

2. Яка мета твору?

 

3. Про кого чи про що розповідається у творі?

 

4. Як ти ставишся до персонажів, їхніх вчинків?

5. Дати пораду читати або не читати твір.

 

    Особисто мені дуже сподобався твір «Поліанна». Він про дівчинку, яка навчилася усі складні ситуації та  неприємності, які траплялися з нею, сприймати  з усмішкою. А все завдяки неймовірній грі, якої навчив батько. Дівчинка показала іншим жителям містечка, що набагато легше сприймати труднощі з усмішкою. Читаючи книжку, ти можеш дізнатися про цю незвичайну гру. А дізнавшись, напевно, також захочеш стати учасником такої неймовірної гри!

    




Переглядів: 1073
30.08.2021 -

Категорія: твори

Коментарії до Відгук про улюблену книжку:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера