ЯЗИК МІЙ — ВОРОГ МІЙ

    Народна мудрість попереджує: «Язик мій — ворог мій». Адже запросто можна опинитися в неприємній ситуації лише через те, що вчасно не промовчав.

    Річ у тім, що існують певні теми, які не варто обговорювати. Пам'ятай, що ніколи не треба критикувати близьких співбесідника. Рідні — це люди, які залишаються назавжди. А от друзі в такому випадку виявляються тимчасовими.

    Пам'ятаєш приказку «На колір і смак товариш не всяк»? Кожен має право на особисті вподобання. І якщо ці смаки із твоїми не збігаються, то це не означає, що вони неправильні. Це просто інші вподобання.

   Не критикуй чиїсь розумові здібності. Хтось погано читає, але добре рахує. Хтось пише з помилками, проте гарно співає. Комусь складно висловити думку, та запросто щось полагодити. Усі ми маємо різні здібності, які роблять нас неповторними. Але в жодному разі не кращими за інших.

 




Переглядів: 377
22.08.2022 -

Категорія: різне

Коментарії до ЯЗИК МІЙ — ВОРОГ МІЙ:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера