ЗБОРИ ІГРАШОК (Марія Манеру) літературна казка

    Тієї ночі в кімнаті одного Хлопчика відбувався справжній переполох. Усі іграшки зібралися поговорити про своє майбутнє, тому що з появою в будинку Робота Хлопчик, здається, повністю забув про них.

— Ми маємо повернути прихильність Хлопчика, — сказав Пазл, який був дуже мудрим.

— Що ж ми робитимемо? — запитали Ролики та М'ячі, що були найкращими приятелями.

— Ми маємо підлаштуватися до цього, — відповів Пластилін.

    Всі іграшки почувалися дуже нещасними.

    Але Пазл вигадав дуже гарний план:

— Об'єднаймось із Батарейками.

    Так вони і зробили. Батарейки, які були заодно з іграш­ками, припинили свою роботу. Тож відтоді Робот перестав працювати. Спочатку Хлопчик був дуже розлючений, він струснув Робота та кинув його на підлогу, але Робот і далі не працював.

    Хлопчику стало прикро та нудно. Він не знав, що робити без свого Робота! Але потім знову почав бавитися із звичайними іграшками, радіючи старим друзям. Відтоді кожного дня Хлопчик грав деякий час із Роботом, але не забував і про інші іграшки. А понад усе йому подобалося кататися на ковзанах і грати у футбол зі своїми друзями!

 




Переглядів: 319
17.12.2022 -

Категорія: казка літературна

Коментарії до ЗБОРИ ІГРАШОК (Марія Манеру) літературна казка:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера