ЯКЩО ВЧИТИСЯ ВАЖКО (Дженіфер Мур-Маллінос) оповідання

    Навчання у школі має велике значення. Та іноді це дуже важко! Але завжди, коли я старанно виконую завдання, мене у школі хвалять. Це найкраще почут­тя у світі!

    Що тобі подобається найбільше у школі, крім перерви? Мені подобається дізнаватися про вулкани чи динозаврів. Або навчатися грати на різних музичних інструментах. Наприклад, на флейті або трубі. Такі уроки я дуже люблю.

     Чи бувало в тебе таке, що ти щосили намагаєш­ся щось зрозуміти, але все одно нічого не виходить? Коли це трапляється зі мною, я дуже засмучуюся і хочу все кинути.

     Минулого тижня вчителька показувала класу новий спосіб виконання дії додавання. Як я не намагав­ся, ніяк не міг його зрозуміти. Стало сумно. Хотілося припинити всі зусилля. А вчителька це помітила і за­пропонувала мені допомогу. Я залишився після уроків.

Уявляєш, цей час у школі я провів із задово­ленням! Учителька показала мені багато прикладів.

      І я не тільки зрозумів спосіб додавання, а й жартував зі своїх помилок!

      За кілька днів, коли на уроці ми розв'язували та­кі приклади, я трохи нервував. Кілька хвилин сидів і спостерігав, як інші діти виконують завдання. Потім побачив, що вчителька усміхається мені. І я все зга­дав! Узяв ручку й нарешті почав писати.

      І знаєш що? Я це зробив! Я правильно розв'язав усі приклади! Моє навчання і старанна праця не були даремними. Я був дуже задоволений виконаною ро­ботою!

      Я зрозумів головне — не здаватися в жодному разі! Насправді, єдине, що потрібно, — це наполеглива праця! Є різні шляхи до знань. Якщо ти знайдеш свій, навчання перетвориться на велике задоволення. Те, що раніше здавалося складним, стане легким і цікавим!

   




Переглядів: 474
27.07.2022 -

Категорія: казка літературна

Коментарії до ЯКЩО ВЧИТИСЯ ВАЖКО (Дженіфер Мур-Маллінос) оповідання:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера