Написали казку, використовуючи опорні слова жив собі, спочатку, потім, аж раптом, стало очевидним, з того часу

План

Де відбуватимуться події?

У джунглях.

Коли відбуватимуться події?

У давнину.

З чого все почнеться?

Якось у головного героя зникнуть чорні смуги.

Що буде далі?

Тигр відправиться на пошуки зниклих смуг.

Чим закінчиться?

Він знайде свої смуги в озері, у ньому він купався напередодні.

   Жив собі в джунглях звичайнісінький тигр. Його хутро коричневого кольору було розписане тонкими чорними смугами.  Як і всі котячі мав довгий хвіст і чутливі вуса. Виділявся серед тварин граційною поставою та міцною статурою.

   Якось тигр прокинувся без смуг. Коли щезли його чорні  смуги, тигр уже не виглядав таким страшним.

   Спочатку він був грізним мешканцем савани. Потім він став схожим на величезну кішку. Тигр довго розпитував різних тварин, чи не бачили його смуг. Але їх ніхто не бачив. Тигр вирішив піти до озера подивитися, як він тепер виглядає.

    Аж раптом він не впізнав озера. Ще вчора вода була прозора, а сьогодні – у чорних водоростях. Коли він підійшов ближче, то впізнав свої смуги. Тигр поліз у воду, а смуги самі почіплялися до його шерсті.

   Стало очевидним, що смугастий тигр виліз щасливим. Але з того часу він більше не купався. Чутка про пригоду тигра рознеслася по світові.

    З того часу всі тварини котячої породи не хочуть купатися.

 




Переглядів: 1540
9.09.2021 -

Категорія: твори

Коментарії до Написали казку, використовуючи опорні слова жив собі, спочатку, потім, аж раптом, стало очевидним, з того часу:

Ім'я:*
E-Mail:
Питання: 2*2+2?
Відповідь:*
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера